Top Menu

12 Mayıs 2024 Pazar 

Resimli  Site içi  Google 

ANA SAYFA
süslü püslü köstebek pasta
 
romanshorn
 
 
 
 
 
 
29 Kasım 2009
KULLANILAN MALZEMELER:

bir adet hazir pastaban

250 gr kremsanti

muhallebisi icin:

1 litre süt

1 su bardagi un

1 su bardagi seker

bir paket vanilya sekeri

1 cay bardagi damla cikolata

2 kasik kakao

YAPILISI:

öncelikle muhallebi icin bir tencereye 1 litre süt un ve sekeri ekleyerek muhallebimizi pisirelim.

daha sonra vanilya sekerini ve damla cikolatayida ekleyerek sogumaya birakalim.

bu arada kremsantimizide mikserle cirparak hazirlayip buz dolabina koyalim.

soguyan muhallebiyi alip derin bir kaba pastabanin ortasina gelen kismini alt tarafa gelecek sekilde yerlestirelim icine muhallebiyi dökelim ikinci parcayida üstüne kapatarak üzerini strec folye ile güzelce kapatarak buzluga koyun ve yarim saat kadar bekletin.

daha sonra pastamizi buzluktan cikarip düz bir kaba koyup arzuya göre süsleyin.

süslemesi icin önce beyaz kremsanti ile süsleyin daha sonra kremsantinin yarisina 2 kasik kakao koyup biraz karistirin ve geri kalaninida kakaolu olarak süsleyin.

afiyet olsun arkadaslar



Facebook'ta Paylaş


    Gönderen : romanshorn        Tarih : 29 Kasım 2009        Hit : 14996

Yorum Eklemek İçin Üye Olun / Giriş Yapın


Yorum Yazmak İçin Üye Seviyeniz Yetersiz

Lütfen

Üye Girişi Yapınız   Veya  Üye Olunuz

 

Anasayfa  İletişim